MEDIATION & BREXIT 

Informatie

 

Brexit, ruim veertig acties om vandaag mee te starten

 

Na uittreding van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie zal de handel met het VK op een groot aantal terreinen veranderen. Hoe de regels er straks definitief uit zullen zien en wanneer ze in zullen gaan, weten we pas als duidelijk is welke vorm de Brexit aanneemt. Toch zijn er veel veranderingen waarvan nu al vrijwel zeker is dat Nederlandse ondernemers er mee te maken gaan krijgen.

 

 

Dit document is met name bedoeld voor de ondernemer die alleen ervaring heeft met zaken doen binnen  de EU en voor wie veel regels straks nieuw zullen zijn. Met onderstaande actiepunten kun je direct aan de slag. Alle belangrijke punten op het gebied van export en import staan er in, maar toch willen we je waarschuwen om het niet als brexit-handleiding te zien. Elk bedrijf kent zijn eigen unieke situatie en heeft ook zijn eigen maatwerkaanpak nodig. De beste tip is misschien dus wel deze: maak van de brexit een vast vergaderpunt, praat met andere ondernemers, bezoek bijeenkomsten, lees artikelen en schakel op tijd hulp in. Een goede voorbereiding scheelt veel problemen als de brexit eenmaal zover is. En weet dat je altijd bij evofenedex terecht kunt voor raad en daad.

 

Direct hulp nodig bij een Brexit-conflict?

Gedegen advies, oplossingen & professionele begeleiding!

Ontdek wat cross-border mediation voor uw organisatie kan betekenen.

Neem contact op met één van onze cross-border mediators voor meer informatie of een afspraak.

Zij hebben dé ervaring en kennis in huis om de juiste antwoorden te geven op al uw vragen en u professioneel te begeleiden bij Brexit-conflicten voor optimale resultaten en succesvolle overeenkomsten.